Roletele din material textil reprezintă o modalitate foarte plăcută de a vă decora spațiul interior. Alegând să vă decorați ferestrele cu roletele oferite de firma noastră, beneficiați de o varietate foarte mare de materiale și de culori din care puteți opta pentru decorarea locuinței sau a biroului, menite să se potrivească cât mai bine cu mai multe tipuri de decorațiuni.

Firma noastră vă oferă acest produs de calitate superioară care beneficiază de modaltități diferite de acționare și de montaj și care poate fi casetat, pentru a obține un design îmbunătățit și un aspect rafinat.

De asemenea, dimensiunile roletelor pot varia foarte mult, adaptându-se astfel perfect ferestrei dumneavoastră.

Roletele pot fi montate atât pe rama geamului dar pot fi concepute de asemenea cu prindere în tavan, în funcție de preferințe.

Există posibilitate de acționare electrică iar anumite materiale textile pot fi de tip black-out, împiedicând complet pătrunderea razelor solare și oferind o umbrire și o protecție solară desăvârșită.

Există de asemenea posibilitatea de a tipări pe diferite materiale o imagine dorită de client sau se poate alege din opțiunile pe care vi le punem la dispoziție.